Ko je Slovenac koji je oduševio Željka Obradovića?

Mnoga pojačanja za Partizan izazvala su veliku euforiju kod navijača Partizana. Od Kevina Pantera, Zek Ledeja, Alekse Avramovića, Alena Smailagića… međutim imamo momaka koji su tiho došli do crno-beloh dresa. Među njima je Gregor Glas, mladi slovenački internacionalac koji zvanično nije ni predstavljen kada je obukao crno-beli dres. Samo je bio jedan od mladih momaka koji su došli još prve nedelje kako bi popunili mesta na treninzima. Međutim on je do sada odradio kompletne pripreme i zaigrao je na pripremnom meču.

Pojedinci kao što je Trej Dreksel je već prosleđen u novi klub, ali mladić kao Glas je i dalje u Partizanu i pokušava da se nametne legendarnom Željku Obradoviću. Za sada je idealno iskoristio priliku u Kragujevcu.

On je izvanredno iskoristio minute i upisao 11 poena i tako najavio da će pokušati ozbiljno da se bori za mesto u timu. Da li će u tome uspeti, ostaje da se vidi. On je prošle sezone nosio dres Dinamika, a sada je na probi u crno-belom. Jasno je da je mladi Slovenac mnoge pozitivno iznenadio.

Čekaju se naredne pripremne utakmice da se vidi potencijal Glasa.

Partizan za vikend očekuje turnir u Istanbulu. U subotu u 17 časova rival će im biti osvajač Evrokupa Monako, a u nedelju Fenerbahče ili Uniks.

Originalni članak: Maxbet sport