Ko će da vodi Partizan na derbiju? Petrić verovatno neće: Ako sam izgubio svlačionicu, a izgleda da jesam…

Treneru crno-belih očigledno teško pale reči golmana Aleksandra Popovića posle remija sa Radničkim 1923

Ko će da vodi Partizan na derbiju? Petrić verovatno neće: Ako sam izgubio svlačionicu, a izgleda da jesam...

Gordan Petrić – Copyright MN Press

Raspada se sve u i oko Partizana, zidine stadiona u Humskoj tresu se iz temelja, samo je Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuri sve kako treba. Novu blamažu doživeo je Valjak, u Humskoj remizirao sa Radničkim 1923 (1:1) i pokrenuo lavinu koja je, kako sada stvari stoje, definitivno odnela Gordana Petrića sa klupe crno-belih.

Ko će voditi Uroševića i drugove na predstojećem 169. večitom derbiju (petak, 19.00) zasad je potpuno nejasno, pošto je Petrić posle novog kiksa najavio da neće sačekati reprezentativnu pauzu kako bi se povukao, što je bilo predviđeno prvobitnim dogovorom.

Kap koja je prelila čašu kod Petrića bila je reakcija golman Aleksandra Popovića po završetku meča sa Kragujevačnima i komentar na putu do svlačionice: „Dokle ćemo vise da se povlačimo, 17. utakmicu zaredom“.

U izjavi za TV Arena sport trener Partizana je istakao da mladog čuvara mreže treba pitati zbog čega je to rekao kao i da je to njegova sramota, da bi nekoliko minuta kasnije pred predstavnicima medija nagovestio da u petak neće biti na stadionu „Rajko Mitić“ u ulozi šefa struke Partizana.

– Ako sam izgubio svlačionicu, onda ne treba ni da budem na derbiju. Ako me razumete. Trener kada izgubi svlačionicu, onda više nije to to. Da li sam ja izgubio svlačionicu? Možda u nekoj priči. Neki moj osećaj, ako igrači komentarišu to što komentarišu, onda sam ja očigledno izgubio svlačionicu. Možda i za ova četiri dana može da se napravi šok terapija, da neko drugi povede, pa da vidimo kako će ići. Kažem, ako sam izgubio svlačionicu, bolje je da se povučem – rekao je Petrić, dodavši da još nije pričao sa čelnicima kluba oko toga.

– Ne, sad vam kažem ono što mi je osećaj posle utakmice, pošto ste me pitali. Može da bude šok terapija i da se pomere neke stvari – dodao je Gordan Petrić. 

Originalni članak: 24sedam.rs