Kevin Panter: Cela država zna šta sledi

Posle 26 utakmica ligaškog dela, potom dueli četvrtfinala i polufinala, došli smo do samo graja – finale u kojem ponovo koplja ukrštaju Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda. Realno dva najjača tima, sa najboljim igračima. Dok je Zvezda do finala stigla rutinski sa dve pobede protiv Mege, Partizan je morao ozbiljno da se namuči, ali na kraju posle tri utakmice savladana je Budućnosti i misli ekipe Željka Obradovića se sada prebacuju na najvažnije mečeve u čitavoj sezoni koji će biti izuzetno fizički zahtevni.

Nemam neki specijalan komentar, iskreno… Nemam komentar”, rekao je Kevin Panter na konstataciju da je ekipa odradila posao protiv Budućnosti, samo je dodao sledeće:

“Cela država zna šta sledi”.

A sledi treće uzastopno finale večitih rivala. Do sada oba tima imaju po jednu ABA titulu u tom periodu.

“Idemo ponovo. To je to”

Panter je sa 19 poena, ali pre svega serijom u trećoj deonici pokrenuo crno-beli tim posle čega je Aleksa Avramović završio posao protiv Podgoričana.

“Bili smo pribijeni u ćošak, moraš da daš sve od sebe i to je bilo to. Idemo dalje”.

Pet puta ove sezone su igrači Crvena zvezda i Partizan. Crno-beli imaju dve pobede na početku sezone, dok je Zvezda slavila na prethodna tri večita derbija.

Nema tajni. Nemam šta da kažem previše. Postigni više poena od protivnika, bori se više od protivnika“.

Za razliku od prošle sezone. Zvezda ima prednost domaćeg parket. Ostaje samo da se vidi da li će crveno-beli svoje utakmice igrati u Pioniru ili Areni.

“Košarka je košarka. Idemo ponovo da igramo protiv njih”, završio je Panter koji očigledno nije hteo previše da zalazi u analizu i priča o Crvenoj zvezdi.

Originalni članak: Mozzart sport