Kastiljo počeo da trenira sa maskom

Fudbaler Partizana Denil Kastiljo (20) vratio se treninzima sa ekipom, a zbog povrede nosa koju je zadobio na 173. “večitom” derbiju na licu nosi zaštitnu masku.

Navijači “parnog valjka” bili su zabrinuti kada su slike Kastilja sa krvavim nosom kružile internetom, ali je povratak nekadašnjeg igrača Šahtjora sve bliže!

Sjajni defanzivac vratio se treninzima sa ekipom noseći zaštitnu masku i nesumnjivo će ubrzo konkurasati za predstojeće utakmice crno-belih.

Ova vest, kao i fotografija obradovala je “grobare” koji su brzo zavoleli Ekvadorca, a svoje oduševljenje izrazio je i saigrač Mateus Saldanja sa emotikonom vatrice u komentaru.

Ekvadorac nije bio na raspolaganju treneru Igoru Duljaju za okršaj sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije u sredu. Nakon što je pregledima utvrđeno da je povreda lakše prirode i da neće biti neophodna operacija, Kastiljo je izrazio želju da pomogne ekipi, ali lekarski tim crno-belih nije želeo da rizikuje.

Podsećamo, Kastiljo je udarac zaradio prilikom sudara sa svojim golmanom Milošem Krunićem u duelu sa crveno-belima u okviru šampionata Srbije. Krvavog nosa srušio se na travu i, uprkos insistiranju da ostane u igri, napustio je teren.

Usledili su pregledi kojima je utvrđeno da je Denil izbegao ozbiljnije oštećenje nosa i da će izbeći hiruršku intervenciju.

Originalni članak: Informer.rs