“Kad-tad u prvom timu Partizana!”

Da li će on biti pojačanje već ove sezone?

Miljan Momčilović je fudbaler koji je standardan u redovima Novog Pazara, ove sezone 29 mečeva, a tokom prethodne dve godine je dokazao da je jedan od boljih fudbalera na sredini terena u Super ligi Srbije. 

U intervjuu za “Žurnal” Momčilović je istakao da mu je najlepši osećaj gol koji je postigao protiv Crvene zvezde kada je “pokvario” slavlje, odnosno proslavu titule. Tada je mrežu branio Milan Borjan. 

“Da je osećaj lep, jeste. Dok sam živ sećaću se tog gola. Ne šutiram tako često sa distance i mislim da mi je to greška. Kao da imam neku kočnica iako znam da imam dosta dobar šut. Uvek je lepše dati gol Zvezdi, i to na prepunoj Marakani. Tom prilikom, iako su već osvojili titulu, delimično smo pokvarili slavlje crveno-belima (2:2)”, ističe Momčilović. 

Ovaj momak je prošao sve mlađe kategorije Partizana. 

“Kad prođete sve mlađe kategorije Partizana mnogo zavolite taj klub. Od Partizana se mnogo i nauči, naravno i od ljudi koji su vas tamo vodili. Često pričam sa sadašnjim saigračem Markom Šćepovićem o uspomeni koju nosim na trenera kroz sve osim omladinske selekcije crno–belih, na njegovog oca Slađana Šćepovića. 

Sve što je govorio tada kasnije se ispostavilo kao tačno. Divno je bilo i sa Albertom Nađom u Teloptiku. Verujem da ću kad–tad igrati u prvom timu Partizana. Obećao sam sebi da dečački san moram i ostvariti”, rekao je Momčilović. 

Momčilović je neko ko igra na više pozicija u veznom redu i nesumnjivo da bi njegov dolazak u redove Partizana bio pun pogodak.

Originalni članak: Sportske net