Jović: Ostajem posle treninga da vežbam završnicu

Junak Partizana u prvoj proveri zadovoljan ličnim učinkom

Dva atraktivna pogotka kojima je Nemanja Jović anulirao prednost Mure i potpisao remi na prvoj proveri Partizana potvrdili su da je mladi ofanzivac spreman za neku od glavnih uloga u timu Aleksandra Stanojevića u narednoj sezoni. Odlično izdanje kojim je znatno popravio utisak crno-belih izmamilo je osmeh bisera koji je istakao da je rezultat u ovom slučaju bio u drugom planu.

“Najbitnije je da smo se dobro istrčali. Skroz smo zatvorili rivala koji je imao samo jednu šansu u nastavku. Žile mi je asistirao, uhvatio sam volej i postigao gol. Potom mi je Natho pasom olakšao posao i pomogao da stignem do drugog gola”, rekao je Jović.

Talentovani fudbaler nije imao mnogo vremena za odmor imajući u vidu da je značajan deo pauze proveo u reprezenttaciji, ali je pokazao da umor nije imao uticaja na njega.

“Imao sam malo vremena za odmor. Naporno trenuiramo, vreme je toplo, ali svestan sam da moram uvek da pružim maksimum na terenu, nema kalkulacija. Ostajem uvek posle treninga, vežbam završnicu. Taj segment je bitan nama napadačima”, kazao je ofanzivac rođen 2002. godine uz osmeh dodavši da mu sreću donosi i frizura te da je neće menjati.

Originalni članak : Mozzart sport