Jovanović: Naš cilj je jasan – moramo da pobedimo sve do kraja sezone

Naš cilj je jasan, imamo osam utakmica do kraja sezone u Superligi i moramo sve da pobedimo, rekao je golman Partizana Aleksandar Jovanović.

„Prvo ide gostovanje Čukaričkom, spremamo se, ali to nije lako, zato što imamo konstantan pritisak, zbog bodova koje smo ispustili. Naš večiti rival dobija svaku utakmicu”, istakao je Jovanović za klupski sajt.

Golman crno-belih juče je protiv Voždovca potvrdio sjajnu formu, prvo je odbranio penal u regularnom delu (1:1), a onda još dva u penal seriji i odveo ekipu u polufinale Kupa.

„Nije bilo lako, ali je najvažnije da smo prošli dalje, to je u ovom trenutku najbitnije. Trebalo je da privedemo utakmicu kraju na malo drugačiji i ozbiljniji način, ali smo primili gol i otišli u penal seriju. Vreme utakmice nije odgovaralo igračima, bilo je jako teško za trčanje, ali to naravno nije opravdanje”, prenosi Tanjug.

Jovanović naglašava da ekipa od početka sezone pokaže pozitivni inat kad je najpotrebnije.

„Kada je rezultat bio 1:1, došli su penali, stali smo zajedno svi i rekli: To je to – nema nazad! Tako je – kako je, idemo na penale i daćemo sve od sebe da se fokusiramo na igrače, šuteve, odbranu i da prođemo dalje. Dobijena je samo jedna runda, ostale su još dve utakmice do trofeja koji je krajnji cilj Partizana”, zaključio je Jovanović.

Originalni članak: Politika.rs