Još jedno sjajno druženje u Svrljigu, dogovorena i prijateljska utakmica omladinskih ekipa (FOTO)

Omladinski pogon Partizana odigraće 21. maja u Svrljigu prijateljski meč protiv istoimenog kluba, što će biti prvi duel dve ekipe još od 1977. godine, dogovoreno je na sastanku predstavnika klubova. Na prijemu kod predsednika opštine, Miroslava Markovića prisutni su bili članovi UO našeg kluba Dragan Trailović i Zoran Rajić, kao i bivši igrači Rade Zalad i Aco Trifunović, a domaćina je predstavljao član UO, Marko Miladinović.

Sastanak je održan na inicijativu Kluba navijača Partizana iz ovog grada čiji su predstavnici Sreten Bojić, Boban Petrović, Borivoje Milenković i Mladen Petrovic Šaban još jednom istakli zahvalnost opštini koja im je pomogla da dobiju svoje prostorije.

– Veliko zadovoljstvo nam predstavlja činjenica da su nam u goste došli prijatelji iz Partizana koji su pristali da odigramo prijateljsku utakmicu 21. maja. Mi ćemo se potruditi da budemo dobri domaćini i verujem da nas tog dana očekuje spektakl – rekao je predsednik opštine Svrljig, Miroslav Markovć, dok je Dragan Trailović istakao:

– Hvala predsedniku opštine na sjajnom prijemu, a hvala i našem velikom navijaču Bobanu Petroviću na čiji je inicijativu i došlo do ovog sastanaka. Rado smo prihvatili poziv da igramo u Svrljigu, a iz ovog mesta navijači redovno dolaze na sve utakmice našeg kluba i stalni su učesnici Dečije tribine, koju je do sada posetilo više od 100.000 dece iz svih krajeva Srbije i regiona.

Boravak u Svrljigu iskorišćen je i da se u društvu predstavnika kompanije MaxBet poseti Niš, gde su ih ugostili Boban i Aleksandar Đorđević, Aleksandar Dodović i Vojkan Mitrović. Prisutni su bili i Uroš Đorđević iz Kruševca, trener Svrljiga Nebojša Milićević, kao i Dalibor Milić iz Rakovca kod Bujanovca u kojem gotovo svih 250 domaćinstava navija za Partizan, te je dogovoreno da delegacija Parnog valjka uskoro poseti ovo mesto.

Zvanični sajt FK PARTIZAN