Još jedan Amerikanac najverovatnije napušta Partizan!?

Od dolaska slavnog stručnjaka Željka Obradovića na klupu beogradskog Partizana nisu samo tema pojačanja već i odlasci iz tabora crno-belih onih koji ne zadovoljavaju kriterijume trofejnog trenera. Uprkos dolasku četvorice vrhunskih pojačanja klub iz Humske su napustili Džoš Perkins, Nikola Janković, Erik Mika i Ognjen Jaramaz. A kako saznaje Maxbet sport još jedan Amerikanac će krenuti njihovim stopama. 

U pitanju je i Trej Dreksel sa kojim će Partizan sporazumno raskinuti ugovor. Ista praksa dogodila se i sa Rašonom Tomasom i Stefanom Jankoviće. 

Dreksel je, podsetimo se, u finišu prošle sezone stigao u Humsku i to iz redova Mladosti, gde se prilično dobro pokazao. U Partizanu je najavljivan kao pojačanje za plej-of domaćeg šampionata, ali se povredio već na prvom meču kada je polomio prst šake. 

Dreksel ima 24 godine i igra na pozicijama beka i niskog krila. Za Partizanov razvojni tim u Košarkaškoj ligi Srbije prosečno je beležio oko 17,5 poena, 7,6 skokova i 3,1 asistenciju po meču.

Na spisku Partizana, bar što se Amerikanaca, ostali su Vilijam Mozli i Markus Pejdž. Obojica imaju ugovore sa klubom, ali ostaje da se vidi da li zadovoljavaju kriterijume Željka Obradovića.

Originalni članak: Srbija Danas sport