JARAMAZ SREĆAN ZBOG POVRATKA: „Nadam se još boljoj sezoni, još nisam upoznao novajlije!“ (VIDEO)

„Biće veoma zanimljivo.“

Povratnik u redove Partizana Mozzart Bet ovog leta je Ognjen Jaramaz, doskorašnji košarkaš Bajerna. Srpski bek je upravo iz crno-belih otišao u Nemačku, a po povratku, izneo je svoje prve utiske.

– Osećam se odlično. Lepo mi je kod kuće. Vraćam se u ozbiljniji trening i zbog toga sam zadovoljan. Povreda je prošlost. Imao sam modricu na stopalu, odmarao sam preko leta, radio oporavak i sada ću biti spreman za početak priprema.

Govorio je Jaramaz o ekipi Partizana iz protekle sezone, kao i rezultatima koje su ostvarili.

– Izgledali su fenomenalno, uradili su velike stvari, osvojili su ABA ligu posle dugog niza godina. Nažalost, nisu otišli na F4, svi znamo kako je išla ta serija sa Realom. Fantastična sezone, ovog puta se nadam još boljoj – počeo je Jaramaz i dodao:

– Pa, deluje fantastična organizacija. U to nije bilo sumnje, tako je bilo i kad sam ja bio tu. Korona je sve poremetila, organizacija se posle oporavljala, kao sve u Evropi, i sada ovo deluje jako dobro i srećan sam što sam deo cele ove organizacije.

Srpski košarkaš još uvek ne zna šta da očekuje, ali misli da će ekipa dobro izgledati.

– Biće zanimljivo, videćemo. Ne znam još šta da očekujem. Biće veoma zanimljivo, u svakom slučaju. Još ne mogu da stvorim jasna očekivanja, treba vremena, nisu ni pripreme počele. Ne bih pravio kalkulacije u ovom trenutku. Videćemo, ali mislim da ćemo dobro izgledati – istakao je Jaramaz i zaključio:

– Što se tiče igrača koji su bili tu prošle sezone, nosioci su ekipe, navikli su, uživaju u atmosferi i biće mi veliko zadovoljstvo da sarađujem sa njima. Momci koji su potpisali, nisam ih upoznao, ali verujem da su vrhunski igrači. Mislim da će se brzo prilagoditi. Mi ćemo biti tu da im pomognemo za sve.

Originalni tekst Hotsport.rs