Jaramaz kao da nije ni odlazio, Anđušić ima najveće moguće ciljeve: Crno-beli se zahuktavaju!

Partizan se na Kopaoniku sprema za korak više

Jaramaz kao da nije ni odlazio, Anđušić ima najveće moguće ciljeve: Crno-beli se zahuktavaju!

Ognjen Jaramaz – Copyright MN Press

Košarkaši Partizana juče su se odazvali na prozivku trenera Željka Obradovića i okupili u beogradskoj Areni, a već danas će put Kopaonika, gde će obaviti pripreme za novu sezonu.

Bilo je na prvom treningu crno-belih i mnogo novih lica, a jedan od njih je i povratnik u Partizanov dres, Ognjen Jaramaz.

Reprezentativni bek je na početku priprema istakao da očekuje najmanje iste rezultate kao prošle sezone, ali da veruje da ekipa može i bolje od toga.

– Osećam se dobro, kao da nisam ni odlazio. Tu su neki novi momci, ali u svakom slučaju uživam. Mučilo me je levo stopalo, ali sve se bolje osećam. Što se tiče naredne sezone, očekujem najmanje isti rezultat kao prošle sezone, ali verujem da možemo i bolje – naveo je Jaramaz, preneo je Tanjug.

Crno-beli dres će u narednoj sezoni nositi i Danilo Anđušić, koji smatra da je velika stvar što je ostala većina igrača.

Odmorio sam se, imali smo dva meseca pauze da napunimo baterije. Očekivanja su, kao i svake godine, velika. Imamo najveće moguće ciljeve, pogotovo posle prošle sezone. Velika stvar je što smo zadržali dobar deo rostera. Verujem da ćemo brzo ‘kliknuti’ sa novim momcima i da ćemo napraviti dobru atmosferu – zaključio je Anđušić.

Originalni članak 24sedam.rs