Iz Ragbi kluba Partizan: BOGdane, hvala za opremu! Pravi si as

Navijače Partizana oduševila je informacija koja kruži društvenim mrežama. Naime, Bogdan Bogdanović, nekadaši as crno-belih, a danas igrač Atlante kupio je kompletnu opremu za Ragbi klub Partizan. Sa ciljem da proverimo verodostojnost ove informacije, došli smo u kontakt sa ragbistom crno-belih koji nam je potvrdio da je Bogdan obezbedio opremu i otkrio kako se sve izdešavalo.

– Tačno je sve. Bogdan nam je obezbedio opremu i moram da mu se zahvalim. Pokazao je da je pravi as i da ne zaboravlja Partizan, seća se nas malih, da tako kažem – rekao nam je igrač Partizana koji je potom detaljno objasnio sve:

– Bogdan i ja se privatno znamo. Slučajno smo pričali nešto, pitao sam ga o oporavku i usput smo se dotakli ragbija. Požalio sam se kako nemamo opremu i finansijski stojimo slabo. On je samo rekao da me zove posle 15 minuta, da će da sredi sve i stvarno je tako bilo. Zove mene neki čovek, kaže da mu je Bogdan rekao da me kontaktira i da će on da sredi sve što nam treba oko opreme, dresova. Malo je reći da sam bio oduševljen. Ne znam ni koliko sve to košta ni koliko je dao, ali ovakav gest samo pokazuje kakav je čovek.

Usledio je poziv svima kojima je Partizan u srcu.

– Pozivam “grobare” da nam pomognu. Svaka pomoć nam je potrebna. Mi smo sami protiv svih. Savez radi pristrasno u korist nekih drugih. Mi igrači Partizana morali smo da se uhvatimo i funkcija u klubu samo da preživimo i preguramo. Svaka pomoć nam je potrebna – zaključili su iz Partizana za MaxBet sport.

Tekst preuzet sa portala Maxbet sport