Iz crno-bele bajke na Kališu, pravac u košarkašku idilu u Krupnju, uz asistenciju kompanije Mozzart

Oko sto klinaca uzrasta od 7 do 14 godina uživalo je na Otvorenom danu košarke na beogradskoj tvrđavi, a za desetoro najboljih, Mozzart je obezbedio odlazak na Letnji kamp KK Partizan NIS koji nas čeka u julu!

Odlučili smo da prisutne dečake iznenadimo još jednim poklonom – dodatnim besplatnim mestom na kampu, te smo nakon takmičenja izvukli srećnog dobitnika, jedanaestog kampera sa sjajnog druženja. 

Najmlađi košarkaši iz raznih krajeva Srbije pokazivali su svoje veštine i učili nove trikove pred punim tribinama, u divnom ambijentu košarkaške oaze na Kališu. Treneri su četiri sata radili sa njima, posvetili se svakom dečaku, a najtalentovaniji dobili su dodatni podstrek da se bave omiljenom igrom i vrednu nagradu – odlazak na kamp.

Još jednom se zahvaljujemo prijateljima iz kompanije Mozzart koji su prepoznali vrednost našeg kampa, kao i svim takmičarima i roditeljima koji su bodrili svoje mališane sa tribina i pomogli da jučerašnje druženje bude nezaboravno.

Podsećamo sve jučerašnje takmičare da ih u avgustu očekujemo na istom mestu, gde će škole košarke celog meseca držati treninge, na kojima će dečaci trenirati potpuno besplatno. 

Zvanilni sajt KK Partizan NIS

Foto: Dragana Stjepanović