Ivica Iliev najavljuje nove transfere: RADIMO VREDNO U PRELAZNOM ROKU

Direktor Partizana otkriva da su mogući i dolasci i odlasci

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavio je da dok traje prelazni rok postoji mogućnost da neki fudbaler pojača klub iz Humske.

Prema njegovm rečima crno-beli su naprvaili odličan posao ovog leta što se formiranja igračkog kadra tiče, ali naglašava da uvek postoji mogućnost da dođe do novih odlazaka ili dolazaka.

“Dokle god traje prelazni rok postoji mogućnost da nas neko pojača, ili da nas neko napusti. Ne može ništa sa sigurnošću da se kaže, ali da radimo – radimo. I to veoma vredno”, rekao je sportski direktor Partizana.

Tim iz Humske će u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati sa poraženim timom iz duela između danskog Midtjilanda i kiparskog AEK-a, a prvi meč je završen bez pobednika.

“U prvom meču bilo je 1:1, verujem da ste svi videli da u ovom trenutku Midtjiland izgleda kao ekipa koju treba očekivati kao našeg protivnika. Rezultat negde ide na ruku Kipranima koji sada igraju kod kuće u uslovima koji ne odgovaraju Dancima, na 40 stepeni. Danci imaju negativan rezultat, ali mislim da je kvalitet na njihovoj strani. Vremenski uslovi i neko iskustvo su na strani Kiprana. Generalno, možda bi nam više Kiprani odgovarali”, istakao je Iliev.

Mečevi 3. kola kvalifikacija za LE na programu su 4. i 11. avgusta, a crno-beli gostuju u prvoj utakmici.

Originalni tekst: Arena sport