Koliko utakmica će Partizan odigrati u Areni?

Povratkom u Evroligu, na klupi sa najtrofejnijim trenerom Evrope i vrhunskim akvizicijama, interesovanje navijača Partizana za predstojeću sezonu ne može biti veće.

Toga su svesni i čelni ljudi crno-belih, koji aktivno rade na pripremi sezonskih ulaznica. U pripremi su specijalni paketi, biće raznih kategorija, kao i cena ulaznica. Ono što je potencijalno predstavljalo problem, je broj utakmica koje će Partizan odigrati u Areni, pa bi u slučaju odigravanja određenih utakmica u “Pioniru” crno-beli mogli da puste u prodaju znatno manji broj sezonskih ulaznica.

Međutim, prema saznanju TeleSporta, menadžment Partizana je obezbedio odigravanje svih domaćih utakmica crno-belih u jednoj od najvećih hala u Evropi. Partizan će sve utakmice na svom terenu u najelitnijem evropskom takmičenju igrati u Areni, dok je u ABA ligi samo jedna utakmica diskutabilna, ali se očekuje da se i za nju pronađe rešenje.

Ovo je velika stvar za crno-bele, koji će za razliku od prošle sezone, sada pustiti u prodaju znatno veći broj sezonskih utakmica i možemo očekivati rekordnu prodaju istih.

Originalni tekst: TeleSport