IVANA NOVOKMET:Želimo da još jednom obradujemo Grobare

Odbojkašice Partizana pripremaju se za završni deo Opštinske lige gde će se,  u polufinalu plej-offa, sastati sa ekipom As-a. Tim povodom razgovarali smo sa našim srednjim blokerom Ivanom Novokmet koja nam je prenela očekivanja pred predstojeću utakmicu koja se igra u utorak 9.maja.

Ivana, šta da očekujemo u utorak ? 🙂

 Što se tiče nastavka takmičenja, tačnije finalnog dela lige i predstojeće polufinalne utakmice, očekujemo pobedu. Ne poznajemo ekipu As-a i nismo imali prilike da igramo protiv njih ali daćemo sve od sebe da opravdamo još na početku postavljena očekivanja. Naravno, i  jos jedanput da vama i nama donesemo jos jednu radost i  pobedu.

Znači, u klubu ste rešeni da idete do najkvalitetnije lige Srbije.Da li ste zadovoljni organizacijom rada i da li Ivan Steljić važi za “strogog trenera” ?

 -Kada pričamo o radu sa trenerom Ivanom Steljićem,mogu samo upotrebiti najlaskavije reči. Profesionalizam, predanost radu, ozbiljnost, odgovornost i marljivost. Ne sme se izostaviti ni naš kondicioni trener, jer ni bez adekvatne fizičke spreme nema dobre igre. Tako da sve pohvale za naš trenerski štab kao i celokupnu organizaciju u klubu i ljude u njemu.

Imaš li neku poruku za navijače koji Vas prate ?

Želim samo da pozdravim sve one ljude koji su nas pratili od samog početka,bili uz nas i bodrili nas,bili naš sedmi igrač na terenu. Pre svega navijali za boju crno-belu.

I naravno, želim da pozdravim naš stručni štab,zahvaljujući kojem ženski klub ponovo postoji.

I za kraj…

-Pozvala bih sve verne navijače velikog imena Partizan da nas podrže.