Ilija Stolica: Ostavka? Bilo bi neozbiljno

„Moramo da se saberemo pošto nas čeka Evropa“, kaže trener Partizana

Sportski direktor je otišao, trener ne razmišlja o povlačenju. U sedmici započetoj stresnim sastancima, nastavljenoj ostavkom Ivice Ilieva, Partizan je pretrpeo prvi poraz u Mozzart Bet Superligi, ali Ilija Stolica ne planira da odstupi.

Iako je zaostatak za vrhum tabele već popriličan, šef stručnog štaba crno-belih je siguran u svoje ideje. Na konkretno pitanje da li razmišlja o ostavci posle već trećeg uzastopnog kiksa, uzvratio je:

„To bi bilo neozbiljno sa naše strane, da tako razmišljamo. Najradikalniji potez jeste da prionemo na rad. Moramo da okrenemo situaciju u našu korist. Postoji mnogo dobre energije, ali kiksevi su nas koštali večeras“, pojasnio je trener Parnog valjka.

Ništa se u igri crno-belih nije popravilo u poređenju sa izdanjima u minule dve utakmice, mada glavnokomandujući veruje da bi ishod bio drugačiji da su snage ostale iste, da nije bilo isključenja Siniše Saničanina.

„Stvari nisu krenule kako smo očekivali. Crveni karton i penal su promenili tok susreta. Sa igračem manje nismo uspeli da okrenemo meč. Verovali smo, pokušavali da pripretimo, ali ne smemo da se predamo“.

Crno-beli naredni meč igraju u četvrtak u Larnaki. Možda i vitalan za ambicije na međunarodnoj sceni.

Moramo da se saberemo pošto nas čeka Evropa. Za dalje – videćemo“, dodao je Stolica.

Originalni članak: Mozzart sport