Stolica za tri kola prosuo više bodova nego Stanojević za CELU sezonu

Komparacija o “malim” utakmicama.

Posle četiri kola nacionalnog prvenstva, Partizan ima svega pet bodova i ukoliko Zvezda savlada Radnik, imaće sedam poena zaostatka za šampionom. Novi trener crno-belih Ilija Stolica ne može se pohvaliti dobrim startom na klupi Parnog valjka, a uspeo je da napravi više kiksevam, nego njegov prethodnik Aleksandar Stanojević na osam puta više utakmica. 

Evidentne su nesuglasice u klubu, otišao je sportski direktor Ivica Iliev, a od svih potresa u Humskoj najviše protifira Crvena zvezda, koja sjajno koriste kikseve Partizana. Činjenica je da crno-beli imaju tek jedan trijumf, dva remija, uz poraz u Novom Pazaru i da su prosuli već sedam bodova, i to u “malim utakmicama”.

A u tim “malim utakmicama” Partizan je blistao prošle sezone, bio je gotovo nepogrešiv. Ne računajući derbi mečeve protiv Crvene zvezde, u preostala 34 susreta, pod komandom Aleksandra Stanojevića, Partizan je zabeležio 31 pobedu i tri remija! 

Crno-beli nisu pobedili samo u mečevima protiv novosadskog Proletera, Napretka i Čukaričkog, a sva tri su završena sa – 0:0.  

Računica je jasna, Ilija Stolica je u “malim utakmicama” u četiri kola izgubio sedam bodova, jedan više nego Aleksandar Stanojević čitave prošle sezone, za 34 kola.

Originalni članak Srbija Danas.com