Iliev spušta tenzije u “slučaju Leonardo”: Presuđuje interes Partizana

Tekst:Večernje novosti

AKO neko zna kakve se bubice motaju po glavi najboljeg igrača Partizana iz prošle sezone, onda je to svakako sportski direktor Ivica Iliev. On je ujedno i poslednji koji je s Leonardom razgovarao pre odluke trenera Đukića da ga izostavi iz protokola za utakmicu prvog kola Superlige protiv Mačve.

– Ne vidim razlog da se tolika prašina podigne. Nema ništa sporno u tome što smo razgovarali, niti novo u odnosu na ono što smo pričali ranije. Za ovih godinu dana smo vodili milion takvih razgovora. Leonardo nije u svađi sa bilo kim. Očekujem da odradi poslednji trening, a trener je taj koji će doneti odluku o njegovom statusu – ističe Iliev.

On tvrdi da Brazilac, i pored svojeglavosti i hirova koje ispoljava, nije neko ko će donositi radikalne odluke.

– Svi često razgovaramo sa njim, postoji nešto što moraju da istrpe i jedna i druga strana. Presudan je interes Partizana, na kraju se svi njemu povinujemo – završio je razgovor direktor crno-belih.

SAČEKAJTE SUMU
NAJSKUPLjA akvizicija Partizana Sejduba Suma je bio deo Partizanovog tima u poslednjih pola sata meča s Mačvom. Primetno je da je Gvinejac daleko od forme i, pre svega, dobre fizičke pripremljenosti.

– Kod njega je situacija slična onoj koju smo imali sa Leonardom prošlog leta. U Slovanu je trenirao lakše, imao i povredu zadnje lože, i jasno je da ćemo morati malo da sačekamo da biamo ga videli u pravom izdanju.

Back to Top