Iliev o novim pojačanjima i prelaznom roku: “Pa ne morate vi baš sve da znate”

Partizan je predstavio prvo pojačanje u ovom prelaznom roku,Ivica Iliev ih je najavio još, ali nije želeo da govori o planovima, istakavši da se ponosi tajnosti kada je transfer politika u pitanju.

Malo ste nas duže ove godine čekali na druženje. Čekali smo našu novu godinu, pa da krenemo sa pojačanjima…Definitivno, napravili smo zaokret, imamo viziju, ideju, mada je to bio i slučaj u prošlosti, da u januaru pravimo ekipu koja će biti konkurentna i baza za budućnost i evropska iskušenja koja će nas čekati. To, naravno, ne umanjuje ambicije u ovoj polusezuoni“, rekao je Iliev.

Kada su u pitanju pojačanja, novinari su se prisetili izjave Bate Mirkovića koji je rekao da se nema para, pa su pitali sportskog direktora o daljim planovima i novim pojačanjima.

Ne moramo mi baš sve da vam kažemo, mi dosta toga držimo u tajnosti. Ono čime se ponosim je da ništa ne izlazi iz kluba, ponosan sam da ništa ne izlazi iz kluba i već tri godine je tako. U suštini 80-90 odsto igrača dolazi, a da niko nije ni saznao odakle dolaze i kako se zovu. Imamo planove, radimo u tajnosti.

Bitno je da smo u prethodnih par meseci bili u mogućnosti da analiziramo šta nam treba i da dovedemo u neki naredni period da bi ekipa bila na nivou koji Bata zamišlja. Pojačanja, naravno da bi trebalo da ih bude, sad da li jedan, dva ili tri…Takođe, očekujemo vrlo brzo i neke odlaske
“, rekao je Iliev.

IZVOR: SPORTSKE.NET