Iliev: Nisam želeo Videoton zbog Marka

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana nije zadovoljan žrebom u kojem je Partizan izvukao Videoton, sa kojim će igrati u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa

– Ako nešto nisam želeo, onda je to da izvučemo Videoton, iz razumljivih razloga. Marko Nikolić bio je do juče naš trener, dobro poznaje ekipu, još dvojica naših bivših igrača su tamo, Danko Lazović i Marko Šćepović. Iz ove grupe timova koji su bili na žrebu, sigurno da većina navijača nije želela dvomeč sa Videotonom – rekao je Iliev.

Marko Nikolić

Iliev posebno podvlači činjenicu da je Marko Nikolić, koji je doneo duplu krunu u Humsku u sezoni iza nas, sada na suprotnoj strani.

– Znamo kvalitete trenera koji su vanserijski. Znamo kvalitet dvojice naših igrača koji su tamo. To je klub s najvećim budžetom u Mađarskoj i uvek su najveći favoriti za osvajanje titula. Međutim, dvomeč sa Olimpijakosom nam daje za pravo da verujemo da smo mi ta ekipa koja bi trebalo da prodje ovaj dvomeč. Imamo dovoljno vremena da se ekipa uigra, a ja sam, kao i uvek, optimista. Takav sam bio protiv Olimpijakosa, zašto sada ne bih bio.

Posle odlaska Leonarda u Al Ahli otvorilo se mesto za novo pojačanje, ujedno i stranca, po kuloarima se priča da će ponovo Brazilac u Humsku.

– Želimo još jedno pojačanje, da budemo još konkurentniji, jer se pripremamo za tri fronta. Ali, za utakmicu sa Videotonom imamo popunjenu ekipu – zaključio je Iliev.