ILIEV NAJAVLJUJE: Dovodimo dva fanntastična napadača!

Ilijev
(MN PRESS)

Crno-beli su ostali bez trofeja ove fudbalske sezone, a sportski sektora rešio je da se to promeni! Partizan je ve krenuo u renoviranje tima, stigao je dugogodišnji štoper Vojvodine Siniša Saničanin, a najveća pojačanja tek treba da dođu.

Bajbekova epizoda u Humskoj nije uspela, pa će vicešampion i finalista Kupa Srbije tražiti nove napadače! Po rečima Ivice Ilieva, dvojicu stranaca top klase!

Čovek koji je prethodnih godina bio poznat po ”bombama” u prelaznom roku i nekim od najboljih Partizanovih pogodaka kada su stranci u pitanju, sada ima nove pikove.

Planiramo angažovanje dvojice fantastičnih napadača, stranaca! Obojica moraju da dođu! To je trenutno prioritet Partizana u prelaznom roku. Svaka velika ekipa mora da ima velike individualce. To je moja, ali i vizija trenera Aleksandra Stanojevića, koji je za mene najbolji trener. Prošle godine prodali Sadika, a Suma ove sezone nije igrao na top nivou. To se odmah osetilo, ostali smo bez trofeja. Sada smo u ozbiljnoj fazi pregovora sa dvojicom igrača. U rukama Saleta Stanojevića oni će biti za klasu bolji tokom sezone”, istakao je Ivica Iliev.

Dva ozbiljna napadača iz inostranstva neće značiti kraj prelaznog roka. Već je stigao Siniša Saničanin, a na meti su i neki srpski fudbaleri! Možda još jedan iz Vojvodine…

Dovešćemo jednog ili dvojicu domaćih igrača. Tu je i naša neverovatna omladinska škola, puna bisera. I vrapci na grani znaju da smo najjači u Evropi”, dodao je Iliev, koji se pohvalio partijama Nemanje Jovića i njegovim pozivom u seniorsku reprezentaciju Srbije.

Crno-beli će ovog leta igrati u kvalifikacijama za Ligu Konferencije, a naredne sezone će pokušati da prekinu Zvezdin niz od četiri uzastopne titule.

Originalni članak: Arena sport