Grobari krenuli po rekord! Partizan objavio broj prodatih godišnjih karata posle prvog dana!

Navijači su se baš uželeli Evrolige

Grobari krenuli po rekord! Partizan objavio broj prodatih godišnjih karata posle prvog dana!

MN Press

Navijači Partizana nadaju se da bi njihovi košarkaši u narednih desetak meseci mogli da im prirede sezonu za pamćenje. Sa najtrofejnijim trenerom Evrope Željkom Obradovićem na klupi i timom skockanim za ravnopravnu borbu za najjačim klubovima Starog kontinentu, crno-beli se vraćaju u Evroligu koje su se „grobari“ očigledno mnogo uželeli.

Partizan je u ponedeljak pustio u prodaju sezonske ulaznice koje će u narednih sedam dana moći da kaparišu samo vlasnici koji su i prošle takmičarske godine imali godišnju kartu u svom posedu.

Crno-beli se nadaju da bi ovog leta mogli da obore rekord po broju prodatih sezonskih ulaznica, veruju da su ispunili sve predradnje potrebne da se dođe do petocifrenog broja sezonaca, a ako je suditi po prvom danu prodaje i te kako imaju razloga za optimizam.

– Već prvog dana smo prodali više od 1.000 sezonskih ulaznica! Uz to, zabeležen je veliki broj rezervacija koje će biti realizovan narednih dana – objavili su crno-beli putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama.

Originalni članak: 24sedam.rs