Goran Stevanović Plavi blizu klupe niškog Radničkog

Kako saznaje Žurnal, dosta se vagalo u rukovodstvu niškog kluba i, prema dosta pouzdanim saznanjima, izgleda i da su privode kraju sva razmišljanja, razgovori i dogovori

Posle loših igara u prethodnih nekoliko prvenstvenih mečeva i nakon katastrofalnog poraza od Partizana u Beogradu (0:4), situacija na Čairu nije ni malo ružičasta.

Iz tog razloga, iako je rečeno „da će se u narednih petnaestak dana i tokom reprezentativne pauze koja je počela je u ponedeljak i traje do 10. septembra, sigurno rešiti problem prvog trenera, u rukovodstvu Radničkog odlučili su da što pre i bez mnogo odlaganja razreše goruće pitanje.

Kako saznaje Žurnal, dosta se vagalo u rukovodstvu niškog kluba i, prema dosta pouzdanim saznanjima, izgleda i da su privode kraju sva razmišljanja, razgovori i dogovori.

Za funkciju novog šefa stručnog štaba Radničkog, uz stalno i od prvog dana posle odlaska Aleksandra Stankovića pominjanje Saše Mrkića, saznali smo, bila su trojica najozbiljnija kandidata – pregovaralo se sa Radomirom Kokovićem, Zoranom Milinkovićem i Goranom Stevanovićem.

I, da se ne bi oklevalo, a svakako i da bi novi šef sa svojim saradnicima imao više vremena za rad sa fudbalerima i uigravanje ekipe, prema pouzdanim informacijama, izbor će ovih dana pasti na Gorana „Plavog“ Stevanovića.

Prema istom izvoru ostali su samo sitni detalji oko konačnog dogovora i narednih dana Stevanović i Radnički potpisaće ugovor.

Nezvanična su saznanja da bi novi trener na Čairu ostao do kraja sezone 2022/23, to jest bezmalo pune dve godine, a prvi trening sa niškim fudbalerima održaće odmah pošto sklopi sporazum sa rukovodstvom Radničkog.

Originalni članak: Sportski žurnal