Goran Mance: Dobio sam otkaz u JSD Partizan! Tanasković: Insistirao je na raskidu ugovora (FOTO)

Goran Mance, rođeni brat legendarnog Dragana Mancea (Foto: FK Partizan)

Posle višednevnog medijskog zatišja vezanog za situaciju u Humskoj, ili tačnije za odnos između novog rukovoodstva JSD Partizan i Fudbalskog kluba, u sredu nova varnica. Goran Mance, inače rođeni brat tragično preminule legende FK Partizan Dragana Mancea, kaže da je dobio otkaz u JSD Partizan.

Goran Mance je više od tri decenije proveo u crno-belom taboru, a sada tvrdi da mu uručen otkaz od strane novog rukovodstva.

– Ni u snu nisam očekivao da će mi se ovo desiti nakon tri decenije rada u sportskom društvu, koje smatram svojom kućom. Novo rukovodstvo mi je otvoreno zamerilo što sam u dobrim odnosima sa ljudima iz fudbalskog kluba, što svake godine tradicionalno organizujem “Kup Dragan Mance” na Teleoptiku. Preko noći sam označen kao neprijatelj…- rekao je između ostalog Mance.

Na kraju je dodao:

– Prebrojavaju se krvna zrnca, ko je sa kim prijatelj, brat, poznanik, a mi radnici smo zaplašeni do te mere, da su pojedini završili u bolnici, a neki i prestali da dolaze na posao, zbog šikaniranja od strane novog rukovodstva…Ja sam nakon ponižavanja i pretnji, bio primoran da raskinem radni odnos, jer dalji normalan rad u takvom okruženju nije moguć…Znam da i druge moje kolege čeka sličan scenario. Ja ću i dalje nastaviti da pratim i budem uz moj Partizan, to niko ne može da mi oduzme. Već sam kao što rekoh primio puno poziva ljudi iz sporta koji cene moj 30-ogodišnji rad i doprinos u sportu i nude mi posao, ali samo se nadam da će se ova mučna epizoda u kojoj se društvo nalazi ubrzo završiti – zaključio je Goran Mance.

Sa druge strane, Željko Tanasković, generalni sekretar JSD Partizan, rekao je da je postignut dogovor o prekidu ugovora na koji je Goran Mance insistirao, a koji je trajao nekoliko decenija!

Dugogodišnji službenik JSD Partizan Goran Mance, od danas više nije zaposlen u JSD Partizan. Nakon razgovora, postignut je dogovor o prekidu ugovora na koji je Goran Mance insistirao a koji je trajao nekoliko decenija. Mance je uvek bio važan deo JSD Partizan bez kojeg bi naš kolektiv teško funkcionisao. Ipak, on će se okrenuti novim izazovima a na njegovo mesto će doći neko drugi. Svi koji znaju Partizan iznutra, znaju i Gorana. Ne kao brata čuvenog Dragana Mancea, već kao našeg važnog člana i čoveka koji je puno dao za JSD Partizan. Želim da mu se zahvalim na svim godinama koje je proveo u našem sportskom društvu i poželim mu puno sreće i uspeha u nastavku karijere sportskog radnika – rekao je Željko Tanasković, gensek JSD Partizan.

Originalni tekst Maxbet sport