Goh stigao u Beograd!

Krilni igrač u ponedeljak sutra parafira saradnju sa crno-belima

Kako smo i najavili u jutarnjim časovima, reprezentatzivac Južne Koreje Jung-Džon Goh (22), stigao je u večernjim časovima u Beograd, medicinske preglede i potpisivanje ugovora sa Partizanom. Fudbaler je u pratnji menadžera kratko pozirao na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, a potom se uputio u hotel gde će sačekati finalizaciju transfera.

Goh je boravio sa reprezentacijom Južne Koreje u Antaliji, otuda je ceo proces značajno ubrzan, pa će krilni napadač odmah posle “biroktratskih” obaveza, u ponedeljak u večernjim časovima krenuti put Kipra kako bi se što pre priključio ekipi.

Podsetimo, Partizan je šest meseci pokušavao da realizuje transfer Goha, međutim, “tanušne” veze u Južnoj Koreji, kao i slaba konekcija agenata konstantno je navodila crno-bele da “love u mutnom”.

Do trenutka dok se nije uspostavljen kontakt sa legendom tamošnjeg fudbala Dejanom Bosketom Damjanovićem, koji je, iako nije menadžer, znao kako da pregovara i razovara sa tamošnjim agentima. Tako je transfer koji se isprva procenjivao na vrtoglavih 2.500.000 evra sveden na 1.200.000 i to na četiri rate, a sam Goh će potpisati ugovor na tri godine.

Originalni članak: Telegraf.rs