Generalni direktor crno-belih u centru pažnje u Zemunelu: VAZURA POSMATRAO PRVI TRENING PETRIĆA!

Posle zvaničnog predsrtavljanja novog šefa stručnog štaba Partizana Gordana Petrića, u SC Partizan-Teleoptik u Zemunu, održan je i prvi trening crno-belih sa novim trenerom. Petrić je ranije u Partizanu bio pomoćnik Zoranu Mirkoviću, a obavljao je i funkcije generalnog sekretara i potpredsednika kluba, ali u to vreme nije imao velike ingerencije na stadionu u Humskoj ulici.

Partizan
FOTO: STARSPORT

Podršku Petriću, ali i novom pomoćnom treneru Albertu Nađu, u Zemunelu je pružio generalni direktor Partizana Miloš Vazura. Sa njim je bio i njegov savetnik Svetomir Tanasković Keta, kao i sekretar stručnog štaba Milan Milijaš.

Partizan
FOTO: STARSPORT

Za razliku od predsednika Partizana Milorada Vučelića, Vazura je bio veoma sumnjićav prema Stolici! Naposletku, kada je nezadovoljstvo navijača Partizana dostiglo tačku ključanja, Vučelić i vazura su u sredu pre popodnevnog treninga dali ultimatum Stolici: prolaz u plej-of za Ligu Evrope ili smena! I AEK iz larnake je bio nepremostiva prepreka, Stolica je automatski smenjen, a Petrić dobio šansu posle veleobrta i odustajanja Sava Miloševića.

Partizan
FOTO: FK PARTIZAN/MIROSLAV TODOROVIĆ

Pod vođstvom Stolice, Partizan je od početka sezone bio neubedljiv, rezultati su katastrofalni, a sa Petrićem se očekuju bolji dani. Za početak je najvažnije da se u nedelju osvoji ceo plen na gostovanju novom superligašu Mladosti GAT.

Partizan
FOTO: FK PARTIZAN/MIROSLAV TODOROVIĆ

Orifginalni članak: Kurir sport