„Gde god ti da igraš…“: MOLBA I UPOZORENJE ZA NAVIJAČE PARTIZANA!

„Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari…“! Ovi stihovi, odzvanjaju u glavama svih koji su ikada obukli crno-beli dres i časno se za njega borili širom Evrope. Bez obzira na to da li je odlazak na gostovanje organizovan od strane Kluba ili ne, navijači Partizana su uvek pronalazili način da budu uz crno-beli tim i da ga podržavaju gde god da igra! Pozitivne emocije koje stižu sa tribina, oduvek su bile pokretačka snaga igrača na terenu, neretko i presudan faktor između pobede i poraza. Zahvalnost za ljubav, verovatno nikada neće biti na pravi način iskazana rečima, jer toliko puta opisivan odnos je jako teško prevodiv za one koji nisu bili privilegovani da ga osete.

Ipak, snažne emocije su često put ka nečemu što može naneti štetu. I ove sezone, na nekoliko utakmica odigranih u inostranstvu, događali su se izolovani incidenti, počinjeni od strane neodgovornih pojedinaca. Zbog toga, KK Partizan Mozzart Bet se nalazi pod lupom Evrolige, i svaki naredni izgred može doneti zabranu ulaska u dvoranu za navijače crno-belih na gostujućim terenima. Na ovaj način, tim Partizana bi mogao ostati uskraćen za podršku u odsudnim bitkama za plasman u narednu rundu takmičenja protiv Barselone ili Albe.

Zbog toga, ali i zbog želje da se o navijačima Partizana priča samo u superlativima, Klub apeluje na svest svih ljudi koji su kupili ulaznice za utakmicu Olimpija Milano – Partizan Mozzart Bet i koji će se u petak, osmog marta, naći u milanskoj dvorani Forum. Veoma je važno pridržavati se instrukcija lokalnih snaga bezbednosti, uz sportsko i viteško navijanje, bez ikakvog verbalnog ili fizičkog ispada. Takođe, Partizan Mozzart Bet poziva sve navijače da u dvoranu ne dolaze bez ulaznica i da u slučaju da ne poseduju ulaznice, ne pokušavaju da pronađu bilo kakve alternativne načine za prisustvo na utakmici.

Kao što ste bili nebrojeno puta do sada, budite nam dodatna snaga u jednoj od najvažnijih utakmica sezone! Zajedno do pobede!

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET