FOTO GALERIJA: Partizan dobio i predstavio novog generalnog sponzora!

Ono što je intrigiralo crno-belu javnost na društvenim mrežama u poslednjih nekoliko dana, u subotu, 3.2.2024. godine, je i dobilo svoj epilog.

FK Partizan je na svečanoj ceremoniji u Sava Centru predstavio i novog generalnog sponzora, kompaniju MAXbet, sa kojom je potpisao ugovor o saradnji na tri godine.

MaxBet je, od januara ove godine, deo Flutter International porodice, sa ciljem da MaxBet postane broj jedan na Balkanu. Flutter International upravlja svetski poznatim brendovima kao što su: PokerStars, Sisal, Adjarabet, BetFair International, Junglee Games i MaxBet.

Deo je međunarodne divizije Flutter Entertainment, kompanije koja je svetski lider u oblasti klađenja i igara na sreću, sa više od 24.000 zaposlenih širom sveta, sa preko 40 licenci i prisustvom na više od 100 međunarodnih tržišta.  

Posle uvodne reči, zvanicama i predstavnicima medija su se obratili gospodin Savo Bakmaz, generalni direktor Maxbeta i generalni direktor FK Partizan – Miloš Vazura, koji su otkrili detalje projekta, naglasivši da je ovo prvo veliko sponzorstvo u sferi sporta, po spajanju sa Flutter grupom, od januara 2024. godine.

Kako prave stvari imaju pre svega sentimentalnu, a potom i novčanu vrednost, na živoj aukciji se našao i nulti dres sa natpisom generalnog sponzora „Maxbet” koji su u sali potpisali prvotimci Partizana koji je prodat za 260 hiljada dinara.

Novac od aukcije biće prosleđen humanitarnoj fondaciji „Budibhuman”, za pomoć  devojčici Heleni Gavran (broj 707) za lečenje hidrocefalusa.

Svečanosti i promociji novog generalnog sponzora, pored Milorada Vučelića i Miloša Vazure, prisustvovali su i Igor Duljaj, Milorad Nikolić, Dragan Velenac, Žarko Zečević i mnoge druge zvanice.

Zvanični sajt FK PARTIZAN