Filip Stevanović odgovorio Aleksandru Stanojeviću, pa izbrisao komentar! Ostali su, ipak, tragovi (FOTO)

Mladi fudbaler Mančester sitija na pozajmici u Herenvenu sa par reči rekao šta misli o objašnjenjima svog bivšeg trenera

Filip Stevanović odgovorio Aleksandru Stanojeviću, pa izbrisao komentar! Ostali su, ipak, tragovi (FOTO)

MN Press

Obraćanje Aleksandra Stanojevića navijačima na stadionu u Humskoj trajalo je skoro dva sata i obuhvatilo je mnoga imena, posebno igrače koji su napustili Partizan sa lošim uspomenama na dane saradnje sa aktuelnim trenerom.

Stotinak vernih pristalica došlo je sa najboljom namerom da čuje iz prve ruke od trenera zašto se klub odrekao pojedinih fudbalera, a Stanojevićevi odgovori mogli bi da se uobliče u onu staru “poso je takav, ni ja ga ne volim”.

Nije bilo lako Stanojeviću da stvori filter, ali onda kada je on napravljen logično je bilo da neko u toj selekciji bude odstranjen. Filip Stevanović je bio jedan od retkih koji se zadržao u nekom međuprostoru.

Nije bio eliminisan iz takmičarske ekipe, ali posle gola u derbiju i povrede jednostavno nije ostao važan za igru crno-belih. Stanojević je u svom jučerašnjem obraćanju dao svoje viđenje situacije, dok je mladi fudbaler Mančester sitija na pozajmicu u Herenvenu na sve to imao kratak komentar koji je posle sam uklonio sa društvenih mreža:

  – Opet laži, opet prevare!

Administratori stranice na Instagramu “pbg.news” našli su se vrlo brzo pod udarom svojih pratilaca kojima je zasmetao nestanak Stevanovićevog komentara, ali su oni dali objašnjenje za nastalu situaciju.

 – Nije ništa obrisano. Obrisao je sam, pitajte ga!

Stanojević je predvideo i ovakvu situaciju:

 – Vi možete sada i Čolića i Stojkovića da pitate za mene i oni će takođe biti nezadovoljni i govoriće loše o meni, ali ako pitate Jovića ili Terzića, oni će reći suprotno. Ali tako je to u fudbalu, ne mogu svi da vas vole. Fića je dete Partizana, “grobar”, ali možda ću mu ja dati neki impuls da on tamo promeni način razmišljanja i od srca mu želim sve najbolje – rekao je Stanojević.

Podsećnja radi, Stanojević je o nastanku problema sa Stevanovićem imao dug monolog:

 – Fića je otišao, onako, sa nekom gorčinom, nezadovoljan, i ja to znam. Ja sam s njim pričao bezbroj puta. Fića je poslednji Falijev igrač u Partizanu i nažalost nije zadovoljan i misli da ga nismo ispoštovali. Prvo da vam kažem, Fića se ugojio 5-6 kilograma u periodu kad nije bio u formi.

Tada sam mu rekao: ‘Fićo, ti si se ugojio, već si potpisao, tebe ništa ne interesuje, ne možeš tako, ali iz razloga što si Partizanovo dete stavljaću te da igraš i da ulaziš u igru, ali ti ne zaslužuješ da uopšte budeš ni među 18 ili 20 igrača. Ja sam onda njega stavljao po pet-deset minuta, a nisam Jovića.

Onda je on krenuo da trenira, sredio svoje telo i dolazi derbi, a meni je tada život u pitanju. Ja sam ga stavio tih nekih pet minuta da igra, jer u tom trenutku ne razmišljam ni o njemu, ni o kome drugom. On je otišao s gorčinom, ali ja sam mu otvoreno rekao da nije u formi. Koji je moj razlog, zašto bih ga sklanjao.

Čak sam rekao, zašto ja da sklanjam igrača koji je potpisao za Mančester siti, a dete je Partizana, kome to treba, to je užas, nisam hteo taj žig da nosim, ali znate kako je on trenirao… To sam prvo rekao i igračima da mu skrenu pažnju – ispričao je Stanojević.

Originalni članak: 24sedam.rs