EVERTON I LEO U PARTIZANU NAJMANJE DO KRAJA KVALIFIKACIJA !

„Završili smo ozbiljan posao“, treperi od zadovoljstva glas Ilijeva, dok govori za MOZZART Sport. „Za Lea sam sve već rekao u petak, a tokom vikenda sam se sastao i sa Evijem, razgovarali smo i dogovoreno je da obojica ostanu sa nama najmanje do kraja kalifikacija za evropska takmičenja. To je sigurno“.

„Pre nekoliko dana sam rekao da će klub da uradi sve da Leonarda i Evertona učini srećnim. Mislim da smo u tome uspeli. Posebno me raduje što su oni sami shatili da im se u Beogradu pružila mogunost da naprave velike stari. To mi je upravo Everton i rekao. Ispunjen sam saznanjem da više nismo prolazna stanica za fudbalere iz inostranstva. Dosad se dešavalo da mnogi dođu, pa pobegnu na prvi mig, a ova dvojica su sami rekli da žele da osvajaju trofeje, igraju bitne međunarodne utakmice, na njima promovišu i sebe i Partizan. Plus, porodični su ljudi, odlično su prihvaćeni u Beogradu. Zadovoljni oni, zadovoljni mi. Zato nastavljamo zajedno“.

„Kad sam rekao da stranci kaku su Leo i Evi nisu igrali u Partizanu i srpskom fudbalu, nijednog trenutka nisam želeo da omalovažim gore pomenute. Naprotiv. Samo sam imao nameru da ovu dvojicu izdvojim kao najbolje od najboljih. Moreira, Dijara, Kleo i Žuka su top. Vrhunski igrači, međutim, bili su duže u klubu od sadašnjih legionara. Moje reči odnosile su se na to da li je neko imao takav pojedinačni učinak posle samo šest meseci ili godinu dana kakav su napravili ova dvojica. Nisam govorio o tome šta su prethodnici doneli u smislu trofeja, da me neko pogrešno ne razume. Njihov doprinos na tom polju je fenomenalan“, dodao je Ilica Iliev.