Epilog sastanka u Partizanu: Igrači da odluče da li će da igraju derbi u Kupu Srbije

U toku današnjeg dana, najkasnije sutra biće definitivno poznato da li će tim iz Humske u sredu istrčati na teren

Sastanak između nekolicine prvotimaca i čelnika Partizana, o kome je Telegraf pisao. a koji je trebalo da odagna dilemu da li će tim iz Humske biti učesnik predstojećeg polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde (sreda, 19.00, Arena sport Premium 1), nije doneo krajnje rešenje u datom trenutku, ali će tokom dana krajnji epilog ipak biti poznat.

On će zavisiti upravo od samih fudbalera crno-belih, koji bi trebalo da održe međusobni sastanak i donesu definitivnu odluku.

Iako je klub pre nekoliko sati objavio informaciju o prodaji ulaznica, da se nešto ozbiljnije u Humskoj “kuva” nagovestila je činjenica da je ista ta PR služba naprasno otkazala uobičajenu konferenciju za medije.

Jer, naprosto nije se došlo do konačnog rešenja, pošto igrači, nezadovoljni arbitražom Pavla Ilića u minula dva večita derbija, smatraju da nemaju dovoljnu zaštitu i da samim tim nema mnogo svrhe igrati utakmicu u takvim okolnostima.

Uvidevši tvrdokorni stav grupe momaka, koja ima apsolutnu podršku navijača da se ne pojavi na derbiju, a koja je sastanku pristustvovala zajedno sa trenerom Igorom Duljajem, bez obzira na pravilnik o sankcionisanju FSS, čelnici kluba su odluku prepustili upravo fudbalerima.

Oni će danas, najkasnije sutra izneti konačni stav da li će uopšte biti akteri derbija u Kupu Srbije ili nam sledi nova bura…

Originalni članak: Telegraf.rs