E baš zato, iz inata će postati čovek a ne broj: “STEFANE, NEMOJ DA PEVAŠ PARTIZANOVE PESME SAD!” Novak slavio titulu sa sinom po pljusku(VIDEO)

Novak Đoković je sa sinom Stefanom slavio osvajanje titule u Njujorku, a uz to su se šalili o Crvenoj zvezdi i Partizanu

 Novak Đoković

Novak Đoković nastavlja da dominira svetskim tenisom. Pokazao je svima zašto je najbolji igrač svih vremena. Pobedio je Danila Medvedeva u finalu US opena i po 24. put podigao pehar sa grend slemova. Proslavio je sve to sa svojim najbližima, a sada je isplivao i snimak slavlja sa sinom Stefanom.

U Njujorku su njih dvojica trčali po pljusku i slavili. U jednom trenutku čuje se kako neko dobacuje “Stefane, nemoj sada da pevaš Partizanove pesme”, na šta je Novak reagovao sa “Ajmo Zvezdeo leeee”. Poznato je da je Nole navijač crveno-belih, dok je njegov naslednik fan crno-belih, bio je na nekoliko utakmica košarkaškog kluba.

Sada su zajedno slavili Novakov uspeh i ispisivanje novih stranica istorije. Titulu je osvojio i nema nameru da stane. I Goran Ivanišević i on potvrdili su da postoji ideja da Srbin igra sve do Olimpijskih igara u Los Anđelesu 2028. godine.

Originalni članak: Mondo sport