Džikić: Prvi kiks u sezoni, videćemo karakter tima

Hvala vam što ste došli da izveštavate o ovoj utakmici, ali, da budem iskren, ne biste mnogo propustili ni da niste došli. Igrali smo slabo i došla je ta ‘kiks’ utakmica u sezoni, pošto smo dosadašnje poraze doživeli od ekipa koje su kvalitetnije od nas.

-Imali smo problema sa energijom u odbrani i sutra će se videti zašto. Rekao sam igračima da smo svi zajedno i kada se pobedjuje i kada se gubi.Ja ne pokazujem prstima ko je kriv. Nije vreme za to, novembar je. Nisam zadovoljan tim delom naše igre. Ostaje da se pronadju greške. Ne tražimo alibi ni u sudijama, ali nismo imali pod kontrolom stvari koje je trebalo da imamo i to je rezultiralo porazom. Ovo je prvi kiks u sezoni i sada ćemo da vidimo kakakv je karakter ove ekipe. Svima je bilo lepo posle 6:0 u Jadranskoj ligi, sada ćemo videti kako je kad se gubi.

Džikić je kazao da ne bi bio zadovoljan “energijom, inicijativom i borbenošću” čak i da je tim preokrenuo. …

-Time sam bio mnogo zadovoljniji na nekim utakmicama koje smo gubili. Moramo da se pogledamo u ogledalo, moraju da se pogledaju u ogledalo i da shvate ko su i šta su i da vide šta mogu da doprinesu klubu i rezultatima kluba. Ne pada mi na pamet da ih nešto branim. Svašta sam im rekao nešto u svlačionici i oni su se složili, nego ‘ajde, da ne psujem na konferenciji za novinare.

4