DžIKIĆ O HEČERU I DINAMIKU

“Mislim da bi trebalo u ponedeljak da pokuša da se kreće, da vidimo kako će da radi promene pravca”, objasnio je trener crno-belih

Pobedili su košarkaši Partizana ekipu Dinamika u trećem kolu MOZZART Superlige, ali u timu crno-belih nije bilo najboljeg strelca Vila Hečera. On je u derbiju sa Zvezdom pre nekoliko dana povredio skočni zglob, prve procene su rekle da bi trebalo da bude spreman za meč protiv Dorćolaca, ali stvari ipak nisu tako jednostavne.
“Mislim da bi trebalo u ponedeljak da pokuša da se kreće, da vidimo kako će da radi promene pravca, možda će biti za Spartak, ako ne za Spartak onda sigurno za Borac. Izgledalo je dosta bezazleno, ispostavilo se da nije. Nije stvar od jednog dva dana, ima potrebe da se pauzira“, rekao je Džikić novinarima posle meča u Pioniru.

Crno-beli su slavili sa 76:66, a ponovo je bilo oscilacija u igri, pre svega u prvoj i poslednjoj četvrtini.
“Želim da čestitam ekipi Dinamika na fer i sporskoj borbi, odigrali su bez kalilisanja celu utakmicu. Mi smo neke stvari uradili dobro, neke loše, idemo dalje, igra se na tri-četiri dana, nema vremena za filozoforanje. Svih 11 igrača je igralo, Majstorović je bolestan tako da nije bilo potrebe da ulazi“, naveo je Džikić.