Đurđević:Bio mi je potreban predah!

U razgovoru za zvanični sajt FK Partizan i sa Biljanom Obradović ,jučerašnji dvostruki strelac Đurđević o golovima koje je postigao i utakmici …

tmt_fkp-mll_10-2-2016_0142617

 

Tri boda u Surdulici došla su u pravo vreme za crno-bele, koji su ostvarili devetu pobedu u prvenstvu  i mirne glave se okrenuli  meču sa Novim Pazarom.Prvi golovi pali su već u 9.  i 11.minutu (Đurđević i Leonardo), da bi Đurđević ponovo zatresao mrežu protivnika u 76. minutu i potvrdio rezultat crno-belih za 1:3 u gostima.

– Očekivali smo tešku utakmicu sa Surdulicom, ali smo je srećom dobro otvorili i već u 11. minutu poveli sa 0:2. Imali smo još dosta šansi u prvom delu da uvećamo prednost, ali ruku na srce imali su i oni. Ekipa stalno izbaci nekog pojedinca, danas sam to ja, ali je u  svemu najbitnije da smo pobedili i odneli tri boda.

Došao si u Partizan bez priprema i upao u klupske i reprezentativne obaveze. Da li si u jednom trenutku osetio da ti fali svežine, odnosno da dolazi do zamora?

– Tačno, došao sam u Partizan bez priprema i hvatao sam formu kroz utakmice. Protiv Niša me je već savladao malo umor, jer sam odigrao dosta utakmica za Partizan i reprezentaciju za kratak period. Nisam igrao Kup utakmici i tada sam se malo osvežio.

Drugi gol si postigao u 76. minutu.

– Jeste kiks golmana, ali moram priznati da je teren bio lošiji i lopta mu je odskočila nezgodno. Srećom po nas ispratio sam je do kraja i postigao drugi gol.

U nedelju nas očekuje već 15. kolo i utakmica sa Novim Pazarom.

– Novi Pazar je uvek nezgodan protivnik. Igramo na svom stadionu i ako budemo pravi, u šta ne sumnjam, mislim da ćemo ostvariti još jednu pobedu.

Uskoro pročitajte šta vezista Partizana Milan Radin  kaže za naš sajt posle meča u Surdulici.

Biljana Obradović