Duljaj ne računa na trojicu igrača: Ne idu na Kipar, već traže novi klub

Desni bek Marko Živković ipak će dobiti priliku da se nametne

Širi spisak fudbalera Partizana, koji će od četvrtka nastaviti pripreme na Kipru, skraćen je prvobitno za četiri imena, ali je stručni štab na čelu sa Igorom Duljajem ” u hodu” izvršio manje korekcije. Tako na drugu fazu rada neće putovati Andrija Pavlović, Danilo Pantić i Mihajlo Petković.

U prvi mah na pomenutoj mini-listi se našao i desni bek Marko Živković, međutim, trener crno-belih je odlučio da desnog beka ipak uvrsti na spisak putnika, a dalji koraci u vezi sa njegovim statusom zavisiće najviše od samog fudbalera.

Što se preostale trojice tiče, Danila Pantića i Andriju Pavlovića očekuju razgovori sa čelnicima sportskog sektora i kluba, kako bi se pronašao modus eventualnog prevremenog rastanka, pošto im ugovori ističu u junu.FK Partizan, okupljanje igrača

Foto: Marko Jovanović

Pavlović je “proceduru” obavio još juče, postigao sporazum da će napustiti crno-bele kada nađe novi klub u zimskom prelaznom roku, dok je Pantića to očekuje danas ili sutra. Vezista je pre 20 dana već odbio ponudu Vojvodine, jer traži opciju u inostranstvu…

Petković je, pak, bio projektovan za pozajmicu, kako bi imao minute i vratio samopouzdanje posle dugog stagniranja bez utakmica, međutim, vezista i njegov agent ne prihvataju takvu mogućnost. Otuda status mladog igrača tek treba da se reši, jer trenutno nije u planovima prvog tima.

Inače, Petković je u međuvremenu odbio Trencin, B tim AEK-a i Napredak, te se očekuje da će verovatno pojačati Novi Pazar.

Originalni članak:Telegraf.rs