Duljaj: “Ima jedan igrač, pratim ga šest meseci, fenomenalan je, ali…”

Moraće trener crno-belih najpre da razgovara sa upravom

Govorio je trener Partizana Igor Duljaj, u intervjuu za Telegraf, o zimskom prelaznom roku koji sledi, dok se u međuvremenu o toj temi oglasio i za “Partizanov podkast.”

Nije Duljaj hteo o imenima, ali je otkrio da postiji jedna fudbaler koji je i te kako zanimljiv crno-belima.

– Ima jedan igrač, pratim ga šest meseci, ima 22 godine. Fenomenalan je. Postoji obostrana želja da dođe u Partizan, ali finansijski momenat nije idealan za klub. Suma od 1.500.000 evra je velika za naše uslove. Ali i Saldanja je plaćen, kako kažu mediji, 1.300.000 i mislim da će Partizan moći da ga dobro unovči. Prvo moram da vidim sa ljudima iz kluba, u kojem pravcu želimo da idemo. Imam u glavi imena igrača koji bi mogli da pojačaju Partizan. Ali, isto tako imamo i dosta fudbalera koji ne igraju, a čija su primanja velika, tako da nije fer dovoditi nove igrače dok se to prvo ne reši – rekao je Duljaj i dodao:

– Kada sam rekao da će klub biti na slatkim mukama da zadrži Saldanju i Belića, nisam rekao da će sada otići. Iz pouzdanih izvora znam da se ne radi samo o interesovanju, nego da ćemo imati odlične ponude za Brazilca. Darijo Srna je došao na derbi da gleda utakmicu i u njegovom notesu su upisana imena trojice igrača: Saldanje, Belića i Nedeljkovića iz Zvezde. To je njegov posao. Da ne zaboravimo da je levi bek Zvezde pre nekoliko meseci završio u Šahtjoru.

Originalni članak: Telegraf.rs