“DUGO SMO ŽELELI DA POSTANEMO RODITELJI” Lola Smiljanić i njegova žena prvi put o prinovi u domu

Nekadašnji fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić i njegova izabranica Milana, dobili su sina pre tri meseca, a sada su prvi put progovorili o prinovi u domu.

Oni su nasledniku dali ime Teo, a sada su istakli da im je beba stigla kao najlepši novogodišnji poklon.

– Upravo tako. Teško je naći reči kojima bismo opisali našu sreću, tim pre što smo dugo želeli da se ostvarimo kao roditelji. Beba nam je stigla u pravom trenutku, čineći da ova godina bude najlepša od svih do sada. Teo je sve ono o čemu smo maštali – rekao je on, a njegova supruga je dodala:

– Mi smo, verovali ili ne, otkako smo se upoznali, govorili kako bismo voleli da imamo devojčicu. Kad smo saznali da ćemo dobiti dečaka ostali smo u šoku. (smeh) Naravno, već u sledećem trenutku činilo nam se da drugačije nije moglo ni da bude.

Lola Smiljanić, crkveno venčanje sa Tamarom
Lola Smiljanić, crkveno venčanje sa Tamarom

Supruga sportiste otkrila je da je oduvek želela da njihov sin liči na oca.

– Često se šalimo da je Teo kao da smo ga naslikali. Otkako sam ostala trudna, pričala sam da bi volela da liči na Lolu. Zaista je njegova kopija, sve sa Lolinim ušima. (smeh) Moje su samo oči.

Na pitanje kako su se snašli kao roditelji, odgovorili su:

Lola Smiljanić, crkveno venčanje sa Tamarom
Lola Smiljanić, crkveno venčanje sa Tamarom

– Iskreno, trebalo nam je malo vremena da se uhodamo. Odjednom više nije bilo spavanja. Teo je prvo imao grčeve i probleme sa stomakom, sad smo u fazi rasta zubića. Stalno je nešto novo, ali svesni smo da tako mora – priznala je Tamara.

– Njegov osmeh sve čini lakšim. Teo je stvarno dobra beba i nije teško sa njim – dodao je Smiljanić-

– Neverovatno je da sam ja bila ta koja se više plašila kako ćemo sa prvim detetom. Lola je nekako od prvog trenutka sve znao. Zauvek ću pamtiti sa koliko nežnosti i ljubavi ga je uzeo u naručje kad sam se porodila. Kupanje je, u međuvremenu, postalo njihov ritual, a nije im problem da ostanu sami na sat-dva – kaže ona.

Smiljanić ne može da dočeka da sina odvede i na fudbalski stadion.

– Čim mama dozvoli. Čekamo da malo ojača, a onda će sa tatom na JNA stadion. Meni se čini da se već sada vidi da ima noge fudbalera. (smeh)

Originalni članak: Blic.rs