Drezgić dominira u Americi, zamalo tripl-dabl!

Kao bomba odjeknula je vest nekoliko sati pre meča između Virtusa i Partizana u 17. kolu Evrolige da Savo Drezgić više nije igrač “parnog valjka”, te da će karijeru nastaviti u Americi.

Savo Drezgić, jedan od najvećih mladih talenata Partizana, karijeru je nastavio u Americi, tačnije na Akademiji na Floridi.

Iako su mnogi verovali da će mlađani košarkaš stasavati u crno–belom dresu, on se odlučio za drugi korak, a vest je objavljena na društvenim mrežama od strane agencije koja očigledno zastupa Savu Drezgića.

– Velike vesti! Od Evrolige do Sjedinjenih Američkih Država! Savo Drezgić iz Partizana prelazi na Akademiju na Floridi. Ovaj hrabar potez nije samo velika promena u karijeri, već i vodič za mlade sportiste. Pogledajte gde vas vaši snovi mogu odvesti kada ciljate visoko i radite naporno. Savino putovanje je sjajan primer da je sve moguće ste istrajni. Srećno, Savo! – stoji u saopštenju na Instagramu agencije koja zastupa mladog igrača.

Njegov novi tim ostvario ubedljivu pobedu nad ekipom Oranžvil rezultatom 92:67. 

Drezgić je u ovoj utakmici postigao 15 poena, uhvatio osam skokova i zabeležio 10 asistencija, što znači da su mu samo dva skoka falila do tripl-dabla!

Originalni tekst Sportal.blic.rs