Do sezonskih ulaznica za mečeve KK Partizan Mozzart Bet od srede, 6. septembra

KK Partizan Mozzart Bet će početi sa prodajom sezonskih ulaznica za sezonu 2023/24 u sredu, 6. septembra. Sezonske karte, važiće za sve utakmice koje crno-beli budu igrali na domaćem terenu, uključujući i moguća doigravanja, plej-in i plej-of faze.

Prodaja ulaznica počinje 06.09.2023. u 10 časova, putem tiketing sevisa Efinity, kqo i online. 

Prodajna mesta Efinity tiketing servisa koja će navijačima Partizana biti na raspolaganju su:

Blagajna Štark arene (Sever, četiri prodajna mesta) – Svakog dana od 12 do 20 časova

TC Rajićeva, I sprat – Svakog dana od 10 do 22 časa

Blagajna Doma omladine – Svakog dana od 10 do 22 časa.

ONLINE PRODAJA: Registrovani korisnici koji poseduju sezonsku ulaznicu iz sezone 2022/23 će putem mejla dobiti link za online kupovinu. Oni koji ne poseduju staru sezonsku ulaznicu će link za kupovinu dobiti posle 19.09.

Oni koji se do sada nisu registrovali, mogu to uraditi do utorka u ponoć putem linka https://9frn747r5fb.typeform.com/kk-partizan?typeform-source=kkpartizan.rs ili da online kupovinu obave putem linka koji će biti objavljen na dan početka prodaje sezonskih ulaznica, uz prethodnu verifikaciju stare sezonske i članske karte.

Kao što je najavljeno, prodaja sezonskih ulaznica se odvija u tri faze:

Faza 1: OBNOVA SEZONSKIH ULAZNICA (06. – 12. SEPTEMBAR) – U ovoj fazi, moguće je samo sačuvati svoje mesto iz sezone 2022/23. Ukoliko je promenom konfiguracije sektora vaše mesto sada u drugoj kategoriji u odnosu na sezonu za nama, vi imate pravo samo da zadržite svoje sedište. Ukoliko želite da promenite svoje sedište, morate sačekati Fazu 2.

Faza 2: PROMENA MESTA I KUPOVINA ZA PLATINUM ČLANOVE (14. – 17. SEPTEMBAR)  – U ovoj fazi, vlasnici sezonskih ulaznica iz sezone 2022/23 mogu da promene svoje mesto. Takođe, Platinum članovi od 14. septembra mogu kupiti svoje ulaznice.

Važna napomena: Stara mesta koja tokom Faze 1 nisu obnovljena, više se ne čuvaju i od 14. septembra ona mogu pripasti drugom vlasniku.

Faza 3: SLOBODNA PRODAJA PREOSTALIH MESTA (OD 19. SEPTEMBRA) U fazi tri, sve ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji.

Važna napomena: Ukoliko iz bilo kog razloga, vlasnik stare sezonske ulaznice, ili Platinum član bude na osnovu stare sezonske karte ili Platinum članstva kupovao ulaznicu od 19. septembra, on i dalje ostvaruje pravo na 10% popusta. Za kupovinu dodatnih karata, svi plaćaju punu cenu.

PARKING MESTA:

Štark arena raspolaže sa ograničenim brojem parking mesta. Zbog toga, parking mesta se neće naći u slobodnoj prodaji.  

CENE SEZONSKIH ULAZNICA VEĆ OD 10.000 DINARA

Napomena: Sve ulaznice za mesta pored terena, kao i lože (Sky Box) prodaju se na upit putem broja telefona 069 164 1992 ili mailom na [email protected]

KUPOVINA SEZONSKIH ULAZNICA NA RATE:

Zahvaljujući partnerstvu sa Addiko bankom, KK Partizan Mozzart Bet je omogućio kupovinu sezonskih ulaznica na rate. Ispred Štark arene će biti postavljen štand na kojem navijači mogu lako i brzo doći do odobrenja kreditnog proizvoda za kupovinu sezonske ulaznice.

ČLANSTVO KAO USLOV ZA KUPOVINU SEZONSKE ULAZNICE

Kao što je i ranije najvljeno, uslov za kupovinu sezonske ulaznice za utakmice KK Partizan Mozzart Bet je članstvo katerogija, Standard, Gold ili Platinum. Sezonske ulaznice se prodaju po principu “jedan član – jedna karta”, a jedno fizičko lice može imati samo jednu člansku kartu.

Jedino pravna lica imaju pravo na više članskih karata.

Ukoliko do sada niste postali član KK Partizan a želite sezonsku kartu, možete se učlaniti na Efinity prodajnim mestima.

PREUZIMANJE ČLANSKIH KARATA NA OSNOVU DONACIJA U AKCIJI JEDAN PARTIZAN IMAMO

Od 6. septembra, svi oni koji su uplatili 3.000 i više dinara u akciji “Jedan Partizan imamo” i registrovali su se na sajtu www.jedanpartizanimamo.rs mogu svoje članske karte kategorije Standard preuzeti na prodajnim mestima Efinity tickets. 

Ukoliko se iz nekog razloga niste registrovali, a uzgredno nemate ni staru sezonsku ulaznicu, molimo vas da sa dokazom o uplati dođete na Efinity prodajna mesta nakon 19. septembra.

Preuzimanje majica zasluženih u akciji “Jedan Partizan imamo”

Nakon promene tiketing servisa i usled početka prodaje sezonskih ulaznica, KK Partizan Mozzart Bet obaveštava navijače da će podela preostalih majica koje su navijači zaslužili donacijama u akciji “Jedan Partizan imamo” biti organizovana nakon 1. novembra.

Iako je najveći broj donatora već preuzeo svoje majice, klub ovim putem poziva na razumevanje u situaciji u kojoj je potrebno još jednom ažurirati sve spiskove i tražene veličine za preostali kontigent. 

(Foto: KK Partizan Mozzart Bet)