Đukić otklonio jednu dilemu, da li je ovo Partizanov sastav za Jang bojs?

sportske.net

Navijači Partizana željno su iščekivali kraj prvenstvene pauze, kako bi na delu videli brojna pojačanja koja su u Humsku stigla u finišu prelaznog roka.
Ipak, trener crno-belih Miroslav Đukić sinoć protiv Mladosti iz Lučana (3:0) nije svima ukazao šansu, pa su tako štoper Milan Mitrović i Nemanja Antonov utakmicu odgledali sa klupe za rezerve, napadač Teo Solomon je dobio priliku u finišu meča, a među starterima su bili Zoran Tošić i Ognjen Ožegović.
Ono što sada najviše zanima pristalice Partizana jeste sastav u kojem će Partizan istrčati na teren u četvrtak u Švajcarskoj protiv Jang bojsa.
Miroslav Đukić sinoć nije mogao da računa na suspendovanog Milana Radina, povređene Sumu i Kosovića, a Marko Janković je dobio poštedu posle velikih napora u reprezentaciji Crne Gore.
Za duel sa Švajcarcima, na raspolaganju će mu biti i Radin i Janković, dok Kosovića očekuje duža pauza zbog povrede kolena. Postojala je dilema da li će Sejduba Suma moći da nastupi protiv Jang bojsa, ali Đukić ju je možda već sinoć otklonio.
Naime, pred kamerama ”Arene Sport”, Đukić je potvrdio da će Marko Janković biti spreman, ali da na Sumu najverovatnije neće moći da računa.
Imajući u vidu za koju se postavu Đukić sinoć odlučio, kao i povratak u konkurenciju Jankovića i Radina, već može da se pretpostavi kojih startnih 11 bismo mogli da vidimo u četvrtak od 19 časova protiv Jang bojsa.
Možda bi dilema mogla da bude na poziciji levog beka, gde Partizan sada ima Nemanju Antonova, momka koji je došao upravo iz Švajcarske, iz Grashopersa, odlično poznaje narednog rivala i mogao bi da bude veliki adut crno-belih u tom meču.
Na ruku mu ne ide sinoćnja odlična partija Nemanje G Miletića, krunisana i golom, ali u svakom slučaju to ostaje možda kao najveća dilema pred Jang bojs.
Takođe, utisak je da je i Teo Solomon sinoć skrenuo pažnju na sebe, dobio je dosta pohvala u komentarima navijača posle meča sa Lučancima, ali za očekivati je da ponovo Ožegović dobije prednost u startnoj postavi.

Stojković
Vulićević, Nemanja R Miletić, Ostojić, Nemanja G Miletić (Antonov),
Janković, Everton, Jevtović, Tošić,
Tavamba, Ožegović (Solomon)
.