Defanzivna perfekcija Vlade Ivića – i dalje bez primljenog gola (VIDEO)

Votford slavio protiv Lutona – 1:0

Defanzivna perfekcija Vlade Ivića - i dalje bez primljenog gola

Već prošle sedmice navijači i čelnici Votforda dobili su nagoveštaj da su pogodili centar mete odlukom da poverenje ukažu mladom srpskom stručnjaku Vladimiru Iviću. Odoleo je Ivić na gostovanju Šefildu, što nije nimalo lako.

 A posle današnjeg trijumfa, prvog i to bez primljenog gola, jasno je da je nekadašnji vezista Partizana na odličnom putu da Votfordd vrati u Premijer ligu. Ili da bude ozbiljan kandidat za takav poduhvat Pao je Luton – 1:0.

Izučavao je Vladimir Ivić trenerski zanat u Grčkoj, usavršavao se u Izraelu, ali je pokazao da u njemu ima krvi italijanskih stručnjaka. Za sada Votford pod njegovom komandom defanzivno deluje perfektno. Ivićev tim ponovo nije primio gol, nije Luton imao velike prilike na gostovanju Votfordu.

Strpljivo je igrao Votford, čekao pravi trenutak da dođe do prednosti. Na kraju uloga junaka pripala je Žoau Pedru, ali je kompletan posao u 35. minutu obavio Ken Sema. Krilni fudbaler iz Švedske se na levom boku lepo izborio za ničiju loptom, potom brzim trkom „pojeo“ prostor ispred sebe. I na kraju je pravovremenom asistencijom omogućio Pedru da postigne, ispostaviće se, odlučujući pogodak.

Kako je odigrao Votford najbolje ilustruje sledeća činjenica: za 90 minuta Luton nije imao udarac u okvir gola.

Mogao je Votford i ubedljivije da slavi. Još jednu veliku priliku imao je Pedro. Međutim, nije bio precizan kao kao u 35. minutu. 

Izvor Mozzart sport