DANILO ANĐUŠIĆ: Džile izvlači maksimum od igrača

Igra u Rusiji za Parmu, uživa u društvu supruge Ivane i misli na svoj Partizan!

Danilo Anđušić, specijalno za naš sajt o svemu pomalo …

3

Danilo, da li je hladno u Rusiji ? 🙂
-U Rusiji je veoma hladno. Mada Ivana i ja smo znali sta da očekujemo kada smo dolazili tako da se ne žalimo. Uvek smo za toplije krajeve, ali i ovde smo se već navikli.
 Kako si se snašao i kako si zadovoljan svojim igrama?
-Za sada sve ide u najboljem redu. Od samog početka, svi u klubu su me primili na najbolji mogući način i pomogli da se što pre uklopim. Takodje, imaju puno poverenja u mene što se tiče mojih igara i gledaju me kao lidera ekipe, sto mi jako imponuje. Mislim da se dobro snalazim u toj ulozi, i trudim se pružam što bolje igre iz utakmicu u utakmicu.
4
S kim se družiš u dalekom svetu? 🙂
-Najviše vremena provodim sa suprugom. Predhodnih godinu dana, obaveze su nas sprečavale da provodimo više vremena zajedno, i to sad nadoknadjujemo. Takodje, povezali smo se sa par naših momaka koji igraju za fudbalski klub ovde, i njihovim porodicama, tako da u slobodno vreme provodimo i vreme sa njima. I naravno tu su moji saigrači sa kojima imam super odnos.
Kakav je tvoj komentar na rezultate i dešavanja u Partizanu?
– Što se tiče Partizana evidentno je da su u rezultatskoj krizi. Iskreno, nije lako gledati sta se dešava u klubu. Sa druge strane, mislim da Džile izvlači maksimum od igrača. Iako su vezali par poraza, mislim da imaju dobar početak sezone. Nadam se da ce nekako naći rešenje za sve probleme u kojima se trenutno nalaze, i da će stati na noge kako bi mogli da se vrate na stare staze.
Hvala Danilo na izdvojenom vremenu ! Sajt Volimpartizan.rs ti želi  mnogo sreće , uspeha i zdravlja, kako na privatnom tako i na sportskom planu.Vidimo se u Beogradu. 🙂

 -Veliki pozdrav za vas i za sve Grobare 🙂

5