Danilo Anđušić: Nadam se da će bogovi sada da nas pogedaju posle svih poraza koji su bili proizvod manjka sreće

Utisci igrača Partizan Mozzart Beta posle pobede u Berlinu

Tek četvrti trijumf na gostujućem terenu je upisao Partizan Mozzart Bet, ali bio je najbitniji. U Berlinu su crno-beli zablistali protiv Albe i tako održali šansu da uđu u plej-in Evrolige. Ipak, da bi se to ostvarilo, potreban je jedan poraz Efesa u preostala dva kola, ako i da se pobedi Valensija u Beogradu naredne nedelje.

“Nadam se da će bogovi sada da nas pogedaju posle svih poraza koji su bili proizvod manjka sreće. Sada se nadam da će malo ta sreća sada da nas pogleda“, rekao je Danilo Anđuđšić za Sport klub posle utakmice u Nemačkoj.

Sada se sva pažnja prebacuje na duel Fenera i Efesa gde crno-beli navijaju za ekipu Šarunasa Jasikevičijusa.

Sada ne možemo da kažemo da ne gledamo druge rezultate jer ne zavisi sve od nas. Gledaćemo utakmicu u Istanbulu. Posle toga moramo da pobedimo Valensiju, ali ja ne sumnjam u saigrače i stručni štab”

Osvrnuo se Anđušić na činjenicu da je Partizan očigledno podigao nivo odbrane.

“Pokazali smo i protiv Olimpijakosa dobru odbranu posle koje smo lako poenitrali. Lopta se lakše kreće. Tako je bilo i večeras protiv Albe. Generalno to je recept koji moramo da primenimo i protiv Valensije. Bićemo spremni za tu utakmicu”, dodao je Anđušić koji je ubacio pet vrlo bitnih poena u drugom poluvremenu”.