Crno-beli uragan oduvao i Megu

Partizanu je manje od 15 minuta trebalo da završi posao protiv Mege, oborivši već u prvom poluvremenu još jedan rekord AdmiralBet ABA lige. 

Partizan za četvrtinu i po rešio posao protiv Mege: Ogromna je razlika u kvalitetu

Rudan i Lesor – Copyright ABA liga/Dragana Stjepanović

Na kraju, Mega – Partizan 78:103 (17:28, 20:37, 20:20, 21:18).

Partizan je sačuvao prvo mesto sa skorom od 16:2, dok je Mega na 7/11, koliko ima i Split.

Mega je danas igrala bez Kazalona, ali čak i da je on mogao da pomogne, teško da bi domaći klinci mogli da se suprotstave raspoloženom evroligaškom Partizanu, kome je ovo bila 17. pobeda u poslednjih 19 utakmica u svim takmičenjima.

Željko Obradović je rasporedio minutažu, pošto Partizan u četvrtak ide na važno gostovanje Bajernu. Trener crno-belih večeras nije koristio Dantea Eksuma, a svi ostali su dobili minute i svi su davali poene.

Čak pet igrača u crno-belom dresu je imalo dvocifren poenterski učinak. Najefikasniji bio je Jam Madar sa 15 poena. Imao je i tri asistencije i četiri ukradene lopte. Trener Obradović mu je posle nekoliko utakmica ukazao veću šansu na terenu. Pratio ga je Džejms Naneli sa 14, i on je u poslednje vreme imao manju minutažu. PO 13 su dodali Alen Smailagić, Danilo Anđušić i Kevin Panter, a Aleksa Avramović je dodao 10.Zek Ledej je igrao sam devet minuta.