Crno-beli sutra dočekuju Split – Obradović: Konsolidovali su se, imaju dobre rezultate

Duel nekadašnjih šampiona Evrope na programu je 05.02. od 19 časova.

Duel nekadašnjih šampiona Evrope sutra u Štark areni! U 19. kolu AdmiralBet ABA lige, Partizan Mozzart Bet dočekuje Split. Dva od tri nekadašnja evropska šampiona koji se takmiče u ABA ligi, igraju 05.02. od 19 časova. 

Uoči sutrašnje utakmice, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio:

“Posle duplog kola Evrolige nastavlja se ABA liga. Ekipa splita koja igra mnogo bolje nego što je izgledala u prvom delu. Konsolidovali su se, imaju dobre rezultate. Tako da, kao i uvek, sa velikim respektom, sa željom da nastavimo da igramo kako smo veliki deo utakmice u Bolonji igrali. I da ta koncentracija bude na najvećem mogućem nivou”, rekao je Obradović.

Pred duel sa Splitom, Danilo Anđušić je rekao:

“Očekuje nas jako bitna utakmica posle ova dva poraza u duplom kolu Evrolige. Na nama je da pružimo najbolju moguću igru i da dođemo do dva boda i najvažnije, da pobedimo utakmicu. Split dolazi u dobrom raspoloženju. Pobedili su par važnih utakmica u poslednje vreme u Jadranskoj ligi. Tako da mislim da moramo da pristupimo od samog početka maksimalno fokusirano i koncentrisano. Verujem da ćemo tako uspeti da dođemo do pobede”, naglasio je Anđušić.

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET