Crno-beli stigli u Split – Obradović: Samo maksimalna koncentracija…

U 6. kolu AdmiralBet ABA lige, Partizan Mozzart Bet se u nedelju sastaje sa ekipom Splita od 17 časova.

Novi izazov je pred crno-belima! Odmah nakon utakmice protiv Baskonije, ekspedicija Partizana Mozzart Bet se zaputila u Split, gde će u nedelju, 5. novembra od 17 časova igrati meč 6. kola AdmiralBet ABA lige, protiv domaćeg KK Split. 

Crno-beli će danas imati trening kao pripremu za sutrašnju utakmicu povodom koje je trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović izjavio: 

“Pred nama su jedan trening i sastanak, na kojima ćemo učiniti sve da pripremimo utakmicu protiv Splita na najbolji mogući način. Jutros smo rano iz Španije stigli u Split gde smo se odmah okrenuli odmoru i pripremi za utakmicu protiv tima koji poštujemo, sećajući se utakmice iz prošle sezone koju smo dobili u neverovatnoj završnici. Samo maksimalna koncentracija tokom čitave utakmice i igra na visokom nivou kada je u pitanju energija će nam doneti željeni rezultat”, istakao je Obradović. 

Centar crno-belih Alen Smailagić pred sutrašnji duel poručuje: 

“Svesni smo koliko Split može da bude nezgodan na svom terenu. Prošla sezona se praktično okrenula u našu korist u tom kolu kada smo trojkom Nanelija u poslednjoj sekundi došli do pobede protiv njih. Imaju kvalitet, svesni su da će biti svežiji od nas, ali je na nama da tu svežinu nadoknadimo tako što ćemo igrati sa većim motivom. Posle poraza od Mege, nama svaka utakmica u ABA ligi praktično određuje sudbinu i tako moramo da pristupamo tim mečevima”, naglaslio je Smailagić.