Crno-beli stigli u Pirej: Sutra protiv Olimpijakosa – Obradović: Igrači su svesni svega i znaju gde su grešil sinoć, očekujem reakciju

Utakmica 4. kola Evrolige, igra se u Atini 19.10. od 20:15 uz direktan prenos na TV Sport Klub. 

Jutro nakon utakmice protiv Barselone, ekspedicija Partizana Mozzart Bet se okupila ispred Stadiona Partizana, odakle se zaputila ka aerodromu, na redovan let za Atinu. Već u četvrtak, 19. oktobra, crno-beli će igrati novu utakmicu u okviru Evrolige, a rival će im biti prošlogodišnji finalista, ekipa Olimpijakosa. 

Uoči puta, trener Parnog valjka Željko Obradović je izjavio: 

“Olimpijakos je tim koji je napravljen da igra fajnal-for. Prošle godine su igrali veliko finale, malo im je falilo da dođu do titule igrali su izvanrednu košarku. Ove godine su na početku imali problema sa povredama i tom ritmu se trenutno nalaze. Međuim, u njihovoj dvorani će biti veoma teško, ekipa koja ima ogromno iskustvo, godinama su tu isti igrači, isti je trener, doveli su igrače koji su popnuli praznine igrača koji su otišli. Očekuje nas zahtevna utakmica u svakom smislu. Ono što je bilo evidentno sinoć protiv Barselone, ako želih da igraš dobro u Evroligi mora da se igra svih 40 minuta. Nema mesta sitnim propustima, da se uzimaju šutevi u ranoj fazi napada, da se ne zagradi koš…Igrači su svesni svega i znaju gde su grešil sinoć, očekujem reakciju”, istakao je Obradović. 

Centar Frenk Kaminski je pred naredni duel izjavio: 

“Moramo da izvučemo najbolje iz meča sa Barselonom i da krenemo dalje. Fokusirani smo na Olimpijakos, ovo je velika utakmica za nas, moramo da se fokusiramo, rasčistimo misli i pokušamo da pobedimo utakmicu. To je sve! Ne smemo da gledamo unazad, teško je izbrisati iz misli poraz od Barse, ali moramo da krenemo dalje. Popravićemo stvari koje nismo dobro radili protiv Barse i usmeriti se na Olimpijakos, kako bi odigrali dobru utakmicu”, poručio je Kaminski. 

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET

(Foto: Dragana Stjepanović)