Crno-beli stigli u Istanbul, sutra protiv Fenerbahčea – Obradović: Veoma zahtevna utakmica za nas, veoma teška

U meču 20. kola Evrolige, Partizan Mozzart Bet sutra 9. januara igra u Ulker dvorani od 18:30.

Druga nedelja u 2024. godini i drugo duplo kolo u Evroligi. Nakon tri odigrana meča u nedelji za nama, pred ekipom Partizana Mozzart Bet su dueli protiv Fenerbahčea u Istanbulu i Makabija u Beogradu. Crno-beli su ovog popodneva stigli u Istanbul nakon tročasovnog odlaganja leta, gde će večeras trenirati u Ulker sports dvorani. 

Uoči sutrašnjeg duela, trener crno-belih Željko Obradović je izjavio: 

“Duplo kolo Evrolige je bilo prošle nedelje i videli smo Fenerbahče sa dve različite slike. Naravno da ćemo morati da se pripremimo za ovaj Fenerbahče koji je igrao fenomenalnu utakmicu protiv Makabija. Mnogo kvaliteta u tom timu ima. Šarunas se vratio, mnoge stvari promenio, to je evidentno. Igrači su ti koji su ostali i imaju individualne kvalitete, ali pretočene u timsku igru. To je veoma zahtevna utakmica za nas, veoma teška. I ovde u Beogradu je bila teška utakmica protiv Fenerbahčea. Juče smo imali prvi ozbiljniji trening posle dugo vremena gde smo probali da uradimo nešto pametno kako bi eventualno izgledali bolje nego što smo izgledali na poslednjoj utakmici u Evroligi”, naglasio je Obradović. 

U prošloj sezoni, crno-beli su savladali Fenerbahče u Istanbulu, dok je turski tim slavio u Beogradu. U tekućoj sezoni, Partizan Mozzart Bet je nakon preokreta uspeo da pobedi Fener u Štark areni, a sada uoči novog duela, kapiten Kevin Panter kaže: 

Pripremićemo se dobro, idemo da se borimo. Odbrana će biti ključna za uspeh. Biće teško. Treba da uđemo u utakmice sa samopouzdanjem”, istakao je kapiten crno-belih. 

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET